Lu - Vi: 9:00 - 18:30

Servicii Standard, Complexe sau Personalizate

Oferim atât servicii standard cât și personalizate pentru a acoperi orice necesitate a clienților noștri.

Mentenanță Tehnică

Ne implicăm activ în gestionarea aspectelor tehnice, asigurând un suport de încredere. Echipa noastră se ocupă cu atenție de buna funcționare a echipamentelor și a infrastructurii, de la verificări periodice la remedierea rapidă a oricăror probleme.

Ne concentrăm să avem totul sub control, eliminând griji legate de aspectele tehnice.

Valisblue este aici pentru a oferi o experiență lipsită de stres și pentru a se asigura că totul decurge fără dificultăți.

Aducem facilitățile dumneavoastră la era digitală, oferind soluții avansate de digitalizare care integrează un Sistem de Management al Mentenanței Computerizat (CMMS) și primirea comenzilor prin comenzi de lucru (work orders).

CMMS este o platformă digitală care permite gestionarea eficientă a întreținerii și reparațiilor facilităților. Acesta oferă funcționalități precum programarea și urmărirea activităților de mentenanță, monitorizarea stării echipamentelor, gestionarea inventarului de piese de schimb și integrarea cu alte sisteme pentru fluxuri de lucru eficiente.

Serviciile noastre de implementare a tehnologiei IoT în managementul facilităților includ monitorizarea avansată a stării echipamentelor, raportare automată și analiză de date pentru decizii informate și optimizarea utilizării resurselor, conducând la o reducere semnificativă a costurilor operaționale.

Prin planificare și programare eficientă, facilităm identificarea timpurie a problemelor și reducerea timpilor de inactivitate neplanificați, consolidând eficiența și fiabilitatea proceselor în întregul mediu de lucru.

Cu o abordare meticuloasă și creativitate, ne propunem să transformăm spațiile interioare în locuri funcționale și estetice. Echipa noastră se angajează să ofere soluții personalizate, având în vedere nevoile și preferințele clienților.

De la designul conceptual la implementarea practică, orientăm fiecare proiect către obținerea unor rezultate de înaltă calitate.

Valisblue oferă clienților săi nu doar un serviciu de amenajare interioară, ci o experiență plăcută și satisfăcătoare în transformarea spațiilor.

Ne angajăm să asigurăm spațiilor o curățenie ireproșabilă și durabilă.

Suntem pregătiți să gestionăm diverse nevoi, de la curățarea zilnică la intervenții speciale concentrându-ne pe furnizarea de servicii de înaltă calitate și eficiență, adaptate nevoilor fiecărui client.

Valisblue nu doar curăță spațiile, ci contribuie și la menținerea unui mediu proaspăt și ordonat, oferind o experiență plăcută și profesionalism în domeniul serviciilor de curățenie.

Prin intermediul parteneriatelor noastre extinse și a proceselor eficiente de achiziție, garantăm produse proaspete și de cea mai bună calitate.

Fie că este vorba despre necesități pentru evenimente de afaceri sau pentru birourile zilnice, suntem aici pentru a asigura satisfacția clienților noștri și pentru a face experiența de achiziție cât mai simplă și mai plăcută posibil.

Servicii profesionale de peisagistică și defrișare, aducând frumusețe și funcționalitate spațiilor exterioare. 

Echipa noastră dedicată și experimentată înțelege importanța unui design peisagistic de calitate și a unei gestionări responsabile a vegetației.

Oferim servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție pentru a menține un mediu sănătos în spațiile interioare și exterioare.

Echipa noastră de profesioniști utilizează metode sigure și eficiente pentru a elimina insectele dăunătoare, rozătoarele și agenții patogeni, contribuind la protejarea sănătății și confortului clienților noștri.

Indiferent de tipul spațiului, ne angajăm să oferim soluții personalizate și durabile pentru a asigura un mediu curat și sigur pentru toți.

Beneficiați de o gamă completă de servicii de property management pentru a vă ajuta să gestionați eficient și profesional proprietățile dumneavoastră. 

Indiferent dacă sunteți proprietar de clădiri comerciale, rezidențiale sau de terenuri, echipa noastră dedicată vă poate oferi soluții personalizate și adaptate nevoilor dumneavoastră specifice:

Administrarea Proprietății, Marketing și Închiriere, Managementul Chiriașilor, Supraveghere și Întreținere, Raportare și Analiză.

Garsoniere, Apartamente, Spații Comerciale, Terenuri, Spații de birou, Clădiri de birouri, Ansambluri rezidențiale, etc.

Serviciul nostru complet de mutare vă oferă consultanță personalizată pentru planificarea și organizarea eficientă a relocării.

Echipa noastră profesionistă se ocupă de ambalarea în condiții de siguranță a bunurilor dumneavoastră, demontarea și montarea mobilierului și a altor articole mari, asigurând transportul sigur și eficient cu vehicule echipate corespunzător.

De asemenea, prin intermediul asigurărilor și măsurilor de protecție adecvate, vă garantăm că bunurile dumneavoastră sunt în siguranță și protejate pe parcursul întregului proces de mutare.